BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Thursday, 12 January 2012

~Hari yg penuh~

Salam. . . .

Wah. . .

Hari yg penuh? ? ?
Apakah? ? ?

Penuh kat sini maksudny padat ng aktiviti. . .
Terbaikkkkkkkkk. . . .

Semalam ak letih gile sbb
ak decide nak drive dri klantan ke ganu. . .
Bukan pe. . .
Aku kesian ng abg ak yg keletihan n
abah ak yg xingat jalan ke sini. . .
Alhamdulillah,
diorang mmbenarkan ak drive. . . 
And,
sebagaimana kereta tu adalah kereta manual,
so agk sedikit cramp lah ye!
Tapi, best r sbb dlam mse 2jam da smpai IPG. . 
Ok la tu, kan? ? hihihi. . . .

Then, sesampainye ak di sini,
terus ke kelas utk birthday party classmate ak n
ak bru je tau yg miss amrien terlibat sekali 
dlam pembikinan prank itu. . .
tapi,
disebabkan miscommunication,
prank itu tidak menjadi. . .

Takpelaaa,
pape pun,
still boley sambut birthday budak tu. . .
hagagagaga. . . .

Yg mmg diorang tak sangka tu,
ak akan lempar tepung kat birthday girl tue. . .
Hah, mmg melalak la empunya badan. . .

Sekali dia sapu tepung kat baju dia,
tiap kali tu la ak menambahkan lagi tepung tu kat badan dia. . .
hagagagaga. . .
jahat gilakkkkk. . .
tapi,
ngan ak2 sendiri brmandikan tepung. . .
neva mind lahhhh. . .
maklumla. . 

niat aku cume nak suruh si birthday girl nie ingat je
birthday dia yg ke 19 taun. . .
hihihihi. . .

tu je laa kuttttt. . .

wassalam. . . . . . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...