BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, 17 February 2012

~Diam lebih baik~

Salam. . . .

Weekend ni,
aku banyak diam dari bercakap. . .

Entah la. . .

Hati aku seakan-akan tersentuh
dek kerana perbuatan, kata- kata
dari manusia. . . .

Mungkin perbuatan aku
akan menyakitkan hati banyak pihak,
jadi,
maaf ku pohonkan. . . .

Bukankah
diam itu lebih baik. . .

Setiap kata2 yg kututurkan,
mungkin hanya akan
menambah burukkan keadaan. . .

Abah,
maaf. . .
Minggu nie iqah banyak diam dari bertutur. . .
Banyak benda yg
mengganggu fikiran iqah. . .

DIAM LEBIH BAIK. . . .

wassalam. . . .

Thursday, 16 February 2012

~Aku kecundang~

Allah. . .

Aku punya hati. . . .

Nape mcam takde org kesah 
ngan hati aku? ? ?

Sakit, perit. . .

Aku tak mampu. . . 

Hanya linangan airmata yg
mampu mnjelaskan segalanya. . . .

Thanks la utk semua. .

Tahniah la sebab da buat 
aku menangis malam nie. . .

Tahniahh. . . .


Monday, 13 February 2012

~Alhamdulillah~

Salam. . .

Agak berhabuk Mr Blogku nie. . .

Lame da xupdate. . .
Busy ng Mr Tweeter. . .

Well,
alhamdulillah,
everything's ok now.. . . .

Aku bahagia seadanya. . .

Syukur. . .

Walaupun 
aku tau ade pihak yg tak berpuas hati ng aku,
tapi aku malas nak kisahh. . .

Aku tak nak cari gaduh ng org,
so
biar je lahh mulut org . . .

Allah permudahkan segala urusanku,
ALHAMDULILLAH. . . .

Monday, 6 February 2012

~Mood hilang~

Salam n hye, . . 

Wah,
lately mood aku menghilang. . .
Terbang ke mana ya? ?

And,
paling xley blah,
aku xley fokus langsung dlam kelas! ! !
Urghhhh. . .

Law lecturer je yg ckap,
sah2 aku tidur kat belakang. . .
Ya allah! ! 

Ape nak jadi nie?  ?

Actually,
aku bukan sengaja pun. . .
Dah aku rase tak selesa,
aku diamkan diri je la. ..  .
Tak selesa tu maksudnya bila aku sakit. . .
huhuhu. . .

Uhm,
dari aku duk wat bende2 yg bodoh,
better aku tidur. . .
Kan sunyi je kelas law xde aku. . .
hahahaha

now,
aku kene carik balik 
mood aku yg hilang tuh. . .

Haihhh. . .

Mr William,
tlg carikan mood i boley? ? ?
hahahaha. . .
Meroyan sudaaa. . .

Nite2. . .

Salam . . .

Sunday, 5 February 2012

~Ingat aku bila perlu~

Salam n hye. . .

Da agak lame xupdate blog. . .

Tak de mood nak menaip atas alasan2 tertentu. . . .

Uhm. . .

Tajuk entry tu da cukup
tuk gambarkan perasaan aku
ketika ini. . .

Hampa dan kecewa. . .

Sebab? ?

Ingat aku hanya bila kau perlu. . .

Aku nie mmg mcam 
mainan kau je kan? ? ?

Bile kau rase sedih, kecewa,
kau datang la cari aku. . .

Then,
bile kau hepy,
kau buang je aku dalam tong sampah! ! !
Perangai mcam siot la kau! !

Terguris doe hati aku nie. . .

Well,
tahniah la sebab kau da jadik
orang yg berjaya skunk nie. . .
Jadik orang penting da. . .
Of course ar kau tak nak ingat
SAMPAH macam aku nie, kan? ?

Aku sangat tak faham perangai kau. . .

Sangat bermanis muka bile nak something dari aku,
then bile kau da dapat
pe yg kau nak,
kau blah mcam tu jer. . .

Fine! ! !

Law kau nak macam ni,
fine! ! 

Aku da tak nak dengar pape da dari kau! !
Selama ni aku bertahan sebab
aku fikirkan parents kau la. . .
Aku hormat diorang sangat2,
sebab tu aku wat derk je
ngan perangai kau nie. . .

Tapi,
makin lame,
makin menyampah plak ngan sume nie. . .

Aku paling tak suka 
orang amik kesempatan kat aku. . .

Nyesal tetibe ingat balik perangai kau nie,
rosakkan mood aku je!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...