BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, 12 February 2014

~takdak title~

assalamualaikum. . .

Alhamdulillah,
masih Allah bagi kesempatan utk bernafas, , .

sibuk sikit akhir2 ni. . .

ok,
tipuuu
sibuk banyak sebenarnya. . .

dan bakal sibuk utk hari2 yg mendatang. . .

rindu encik blog. . .
lama xtulis. . .

tak menyempat nak taip. . .
asal bukak,
mata pun dah kuyu, badan dah letih, then
end up dgn tutup je tanpa sbarang jejak. . .

ni pun menunggu detik nak g meeting. . .

kena susun jadual bebaik la nanti sbb
 masa tu kan emas,. . .
bila bunyik emas,
dah confirm2 la mahal, kan?
so,
hargai masa yang ada. . .

lately,
ramai jgk yg tegur aku mcm dh kurus sikit,
eh,ye ke?
aku rase mcm biase je?
hahaha. . .

entah,
mungkin sbb xsempat nak jaga makan,minum,
rehat dan sebagainya,
nampak xbrmaya skit kot?
kuikuikui. . .

xpelah,
bagus jgak mcm ni,
dpt jgk kurus,kan?
tapi,
part bila dah xjaga makan,minum,tido ni
ade plak side effectnyaa.. . .
sakit lama berulang lah. .. 
migrain lah,
gastrik lah. . .
haa. . .
yg ni mmg xleh biarkan. . .

kene jaga. . .
kene sayang diri sendiri. . .
kalau diri sendiri xjaga,
sape lagi yg nak jaga,kan?

hahh,
tau pun. . .
*tepuk dahi. . .





in shaa allah,
Allah kuatkan aku utk lalui sume ni. ..

wassalam. . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...