BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, 19 April 2011

~Surprise ^.^ ~

OMG! My Prada, Gucci! Ahhaa.... What a bad day.... Igtkan ai nie dpt la ak hbiskn sisa yg berbaki 1 jam lbih ag tu kat AKADEMI MEMANDU ANDA... Tp, trnyata litar hnya dibuka utk TEST JPJ ajor ai niy,... So, ape lagi, blah la cik TQAH oii... Adoai.. Malng nceb den ni ha... So, call la cikgu ak, ckp yg ai nie xley nk bwak MOTOR tu... Then, dy ckap lg 1 JAM, cikgu dtg amik,ok? OK?? Spatutny, 1 JAM BELAJAR, bukan 1JAM MENUNGGU,cikgu!! Tp, xpe lah.. Nk wt cne... So, trpaksa la ak wat muke SLUMBER ROCK.. Dduk je mnunggu ng CALON-CALON yg bakal di test jpj tuh... Konon2 la ak pun clon gak... hehehe.. Alah, bukan ad owg tau pun, kan? ngeh3... Lepas tu, calon2 mintak beratur ikut nmbor giliran la plak.. Adoii.. xkan la ak sorg je nk dduk ats krusi tu kot?? So, ape lagi, ak jln la di celah2 mnusia utk melarikan dri...hehehe... Fuhhhhh!!!!!!
Selamat,yeay!! Macam kno kejor je...Nseb bek xde org knal... OPS!! Actually, ad... Junior kt sklah NAIM... Dy ciap snyum n mlmbai2 tgn lak kt ak.. Adoi... Mne nk letak muke nih? hehe.. Tp, ak snyum je n pretend xde pape brlaku... Chewah... So, ak pgi la kt kntin tuk tggu BUAH HATI ak dtg... Hahaahaha.. BUAH HATI la SANGAT!!!... Then, ak DIKEJUTKAN dgn kdtgan JUNIOR2 ak xd... Ok, xd sorg je, tp tbe2 lak ad 2.. Ops.. heheh... So, ktrg pun dduk la stu meja... Bukan dduk ats meja, dduk ats krusi.. xmnis loh WANITA2 AYU nie law dk ats meja... Ok, then ktrg pun chit chat la... Bla... Bla.. Bla... Bla... Then, ckgu dtg! yeay! Mneruskn lgi prjlnan ke YAKIN PANDU utk DRIVE plak.. Act, ak pun xfhm nape ak hrus pgi ke DUA TEMPAT yg BERBEZA utk BELAJAR BAWAK MOTOR & KERETA... 
Nape ak xtnya,ek? Well.. Lantak dy la nk bwak ak blja mne2 pun, yg pntg, ak dpt LESEN P ngan cepat! 
SURPRISE!!!!
Lagi ngan phone call dri som1.. OPS? Hehehehe
Actually, he's my brother's friend... Boleh la dikatakn as ABANG ANGKAT kpd ABANG AKU & AKU..
Dy bek sgt... Walhal, xde prtalian darah pun...
Thanks ABANG LI coz da sudi tlg MY FAMILY slame ni...
Dy la org yg byk tlg family ak swaktu arwah mak ak msuk hospital dlu... 
dan, dy jgak la byk tlg ak as tibe2 je ak disahkn SAKIT...
Bukan SAKIT JIWA,ok??
SAKIT len..
Hanya ALLAH je yg dpat MEMBLAS SEMUA KEBAIKAN ABG LI & KELUARGA..

And, ak jnji, ak akn wat yg TERBAIK lam INTERVIEW tu nnti as ak xnak HAMPAKAN ORANG2 yg byk SUPPORT ak slme ni....


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...