BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, 1 May 2013

~Experience, Adventure, Precious~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

Hye u'ollsssssss. . . .

now,
i'm back yaww!! 


ALHAMDULILLAH,
aku panjatkan segala kesyukuran pada ALLAH
yg byak membantu mempermudahkan segala urusanku,
juga memberi aku peluang utk blajar. . .

first sekali,

aku dapat peluang untuk mngajar budak2 sk batu rakit
maen bola baling. . .
alhamdulillah,
syukur dgn peluang dan kepercayaan yg diberikan. . .

eventhough aku gi hanya sekejap,
namun,
aku dapat layanan yg sangat2 istimewa dari rakan2, anak2 sk batu rakit
dan juga cikgu2 sk batu rakit. . .

allahu allah. . .
sangat2 bersyukur. . .
lagi bersyukur and puas hati sbb team girls dpat juara. . .

aku hanya mmbantu sikit2 je, namun,
pengalaman yg aku dapat tu,
allah,
sangat2 berharga utk aku pada masa depan. . .

in shaa allah,
mungkin diberi satu lagi peluang utk melatih anak2 lagi
sbb cikgu2 bagi peluang. . .

then,
about adventure. . .

ALHAMDULILLAH,
baru tamat mnjalani B.I.G kat KEM TEBU VIEW, BESUT. . .

Semuany brjalan ngan lancar., . .

dapat tempat yg best, 
lecturer yg gempak,
pengalaman yg berharga. . .

eventhough penat, muka burn, urat2 belakang, kaki, tangan sakit,
tapi semua ni sangat2 precious and
xkan dapat dibeli kat kedai or mall. . .

sungguh.. . .

dapat ilmu baru yg kita xkan dapat belajar kalau xgi b.i.g or berkhemah. . .

sungguh. . .

paling adventure bile dapat naik gunung tebu. . .


aku mmg sukakan cabaran so,
great lah kan. . .
tapi,
hadapi sedikit masalah bile kaki yg bekas injured dulu2 tu
tiba2 mnyengat masa mendaki. . .
ouhh.. . .
itu mmg biasa berlaku tapi,
alhamdulillah,
semua selamat. . .

rakan2 sangat membantu dan
syukur dikurniakan semua ini. . .

xdapat nak share gambar sbb aku xbawak phone so,
no picture la. . .
in shaa allah akan ku cari gmbar2 ngan budak2 ni sbb
nak buat kenangan. . .

thanks pada semua yg terlibat secara langsung
ataupun secara tak langsung. . .

sungguh. . .

pengalaman yang mematangkan fikiran dan
pengalaman yg akan mmbantu kami
sebagai bakal guru. . .
di sini kami kenali diri kami yg sebenar. . .

thanks ALLAH!!

Wassalam. . . ;)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...