BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Sunday, 5 June 2011

~Happy Birthday~

Hum.  . . .

Ari nie birthday someone special in my life. . . .
huhuhu. . .

So,entry ni khas buatmu. . . .

Aku aggap dia SAHABAT, and since dy lebih muda dari ak,
so, ak da anggap dia macam ADIK aku jugak. . .


Jeng. . . Jeng. . . Jeng.. . .

Siapakah gerangannya???

Well . .

Her name is. . .

Nadia. . . 







Dia baik sangat.  . . .
And. . .


She's always there for me. . . .

Tak kira la waktu aku cdey ke. . .



Hepy ke. . . .



Dia selaloo ambik berat sal aku. . .

Hum . . .

Dulu, ktorang ni bukanny rapat pun. . .

Saling tidak menyukai lagi. . .
a.k.a memBENCI, ok?

hahahaha. . .

Wah. . .

Aku pun xtau yang dia pernah mmbenci ak gak dulu. . .
Well,
Bile da rapat, kite akn cube la
berTERUS- TERANG ng
SAHABAT kite, x gitu?
hehehehe. . .

Aku dulu sah2 la xsyuker dia. .
Ngeh. .  Ngeh. . . Ngeh. . .
Tu dulu la. . .

Sekarang ni da x da. . .

Law ak xsuke dia, wt pe la ak wt entry spesel ni utk dia,kan?
hahaahha. . .


Tapi kan. . .

Betul la kate orang. . .

BENCILAH SEKADAR BENCI, KELAK 
KITA AKAN MENYAYANGI. . .

DAN. . .

SAYANGLAH SEKADAR SAYANG, KELAK KITA AKAN MEMBENCI . . .

Well. . .

Tu cume pendapat, so same ade nak percaye atau x,
buatlah keputusan sendiri. . .
huhuhuhu. . .. . .


OPS!! 

Macam da tukar topik je , kan?

hehehe. . .
 ok. . . ok. . .

so, wanna wish u








And. . .



hehehehe. . . .

Sengaja bagi POOH sebab dia
suke sesangat pooh nie. . .

Ok la. . .

That's all from me. . .

Nak bagi hadiah pun, xsempat. . .

Sbb,
Yaa jauh nun di sana. . .

But, dun worry. . .

Yaa akn slaloo dekat di hati. . .
huhuhuhu. . .

LOVE & MISS U!!!




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...