BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 11 June 2011

~Selesema+Demam~

Huisshhhh. . . .

Tetibe je slsema+demam lak semalam. . .

Haaaaa. . . 

Nie gara-gara THE RED WARRIORS KALAH la nie. . 
hehehehe. . . .

Haiiissseeehhhh. . .


Main macam xnak menang jer smalam. . 
Ape ke hal??

Kesian warganegeri kelantan yg berpusu-pusu 
datang ke STADIUM BUKIT JALIL 

semata-mata nak tgk 
PIALA F.A

 dibawak pulang ke negeri
CIK SITI WAN KEMBANG. . . 

Tup. . . Tup. . . 

Tumpas kat kaki PENYU. . .


Hai. . . KIJANG. . .

Apalah nasib. . .

Tapi, yelah. . .

BOLA TU KAN BULAT. . .

Melantun sana, melantun sini,
and last-last. . .
Akan singgah gak kat mane-mane pintu gawang 
KIJANG or  PENYU. . .

Begitulah BOLA. . . .
hahahaha. . . .

Tapi, nak wat cane. . .

Adat permainan la. . .

Ada MENANG and ada gak yg KALAH. . .

Tapi, PENGADIL semalam NAMPAK 
macam xberapa nak ADIL je?
Well. . .

Bukan sebab ak nak sebelahkn mane-mane pihak, 
tp. . .

Sebagai sorang PENGADIL, 
korang kena la PROFESIONAL. . .

I mean. . .

TAK BOLEH ad semangat nak
MENANGkan mane-mane pihak. . .

Well, ni bukan sal game semalam jer. . .

Yg MOSTLY brlaku kt negara kite ni bnde-bnde cam nie la. . .

Well. . .

Papepun, ALLAH MAHA MENGETAHUI. . .

So, yg mane ad TERSALAH,
tu kiraan dia ng PENCIPTA la, kan?

So, mmg agak FRUST KELANTAN KALAH. . 

Tapi, we have to MOVE ON. . . .



Maybe next time KELANTAN will win.. . .
huhuhu. . .

Chow Chin Chow. . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...