BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Thursday, 9 August 2012

~Hey, surprise! ~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

Ahhhaaa. . .

surprise bende plak tuh?

bday ke?

haishh. . .

xdelah. . .

bday aku xde surprise pon. . .
sambut ala kadar je. . .

tu pun mujurla ade insan yg sudi sambut. . 

law x,
ak mmg dah xnak ingat dh tarikh bday aku tuh. . .
hahahaha

ouh2. . 

back to the title,

aku sengaja buat surprise kat org tu. . ..

well,
dah byk yg aku dapat,
now aku rase mcm
it's time 4 me to give something. . .

ptg tadi,
lpas je blik kelas,
aku brsama anak sedara;seha
anak angkat;naddy
pegi ke bndar utk mncari sesuatu. . .

ahhaaa. . .

gotcha!!

trpakse col ama utk mengonfirmkan 
tntg kedai itu. . 
yes!
finally,
found u!!

pilih punye plih yg biase,
tapi kureng berkenan. . .

then,
pakcik kedai tu pun bgi la yg special ckit. . .

tup!!!

aku berkenan!!!

okayy. . .

then,
 terus tanye utk ukir name. . .

ahhaaa. . .

pakcik tu pun bgi kertas then suruh aku tulis name. . .

KU UKIR NAMA KITA BERDUA. . .

eh2,
nyanyi lagu acha n irwansyah la pulak . . .

ukir, siap. . .
yeah. . .

then,
bergegas pulang. . . .

mau kasi surprise utk dia. . .

actually, xtau nak bagi bile,
tapi aku decide nak bgi mlm ni jugak. . .

bagi cepat2. . .

then,
tadi ke old town,
mase tulah aku bagi. . .
well,
die mcm nak nanges. . 
eh??
haaa,
sudah. . . .

jangan nanges. . .
hehehe. . .

saya ikhlas buat sume tu. . .

awak dah banyak buat saya terharu. . . .

uhm. . .

tu jelah kot entry kali ni. . . .

last but not least,
moga ALLAH panjangkan silatulrahim ini.  . . .

saranghae oppa!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...