BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, 22 August 2012

~Raye sakan lorh~

ASSALAMUALAIKUM,
and salam SYAWAL!!!

hahaha. . .

tengok tajuk entry aku tuh2. . .
hah!
raye sakan lorhh. . .

bile tu?
of course la hri ni. . .
huhuhu

ni nak share ckit pictures yg dicaptured sepanjang 
perjalanan har beraye ini. . .


first ni pegi beraye kat umah BFF,
kawan since sekolah rendah. . .



ni je hero yg datang. . .









ni pulak BFF mase belaja kat Lendu dulu. . .


hah,
ni pulak mase kami bertiga kat gambar atas tu 
pegi beraye kat umah si Farah kat KETEREH. . .






 see??

hari ni lebih kurang 5 buah rumah aku jejaki bersama teman2
seperayaan aku . . .

sangat happy!!

maklumlah,
setelah sekian lame xjumpe,
memendam rindu,
bru skunk ade peluang jumpe. . .

ALLAH!!

SYUKUR!!!

so, ni je la yg nak kongsi. . .

malam ni ade game KELATE VS GANU. . .

so, game da nak start,
ayuh!!!!

salam raye sume!!!!


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...