BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 21 July 2012

~Bahagia seadanya~

ASSALAMUALAIKUM . . .

ahhhaaa. . .

penat berfutsal masih belom hilang ag ye!

buktinya,
seluruh anggota badan aku terus 
tidak keruan sesudah berfutsal. . .

plus,
tangan kanan aku terseliuh. . .
eh?
Bukan futsal main ng kaki ke?
apesal tangan pulak yg terseliuh,kan??

woo,
relax2. . .
tangan aku terseliuh sbb,
dlam game tu,
aku jadik goalkeeper.. .

haa,
sebb tulah aku injured kat tangan, and bukannya kaki. . .
bengkak tangan aku ni haa. . .
dh mcm tangan ape da ni. . .
sakit woo. . . .

and,
ALHAMDULILLAH,
segala penat lelah berbaloi sbb dpat num 2
tatkala selepas berhempas pulas game final
melawan senior yg same umur je ng aku tuh. . . .
so,
xbape nak senior jugak la tu,kan?
xkan aku nk pggil akak pulak sbb kite same umur jelah. . .

uhm. . .

game tu bersempena ng TESLIANS FAMILY DAY. . .

tapi,
game ni main underground,
so,
sbarang kecederaan ditanggung sendirian berhad. . .
haa,
mcm ape aku alami skunk ni lahh. . .

tapi3,
xpe. . .

ade senior sorg tuh suh aku claim ng die. . .
kui3. . .
well,
pasti ku tuntut claim itu. . .
Al-maklumlah,
senior2 aku skunk ni ngah kaya raya!!
bru dpat elaun lah katekan. . 
best woo!!

aku lak yg melebih sbb senior tuh kan bgi aku claim. . .
special betol ku rasa. . .

last but not least,
aku bahagia seadanya. . .

hum . . .

"Cari balik bulan awak yg hilang tu supaya
hidup awak kembali diterangi cahaya. . . ."

bulan yg kat bilik mmg jatuh and mungkin hilang,
tapi
bulan kat hati saya xkan pernah hilang
even da lame ia ditutupi sang awan hitam. . .

harap awak faham kate2 saya ni. . 
and,now. . .

i got it back. . .
thanks. . .

terima kasih sbb skunk ia makin bertambah cahayanya. . .

doakan agar bulan dan bintang menjadi satu. . .
ameen. . .

wassalam. . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...