BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, 11 July 2012

~Bahagia Sementara~

Tak pernah aku meraguimu kau menawanku
Hadirmu merawat sepi di ruang hati ini
Kau meyakinkan duka berakhir menjelma bahagia
Tapi mengapa kau pula pergi ketika kasih mekar

Katakanlah mengapa perpisahan yang kau pinta dariku
Mengorbankan kasih cinta kita oh mengapa?
Katakanlah apa salah dan silapku padamu kekasih
Di manakah keadilanmu kepadaku?

Berbeza benar pendirianmu
Berubah hanya sekelip mata
Mengapa kasih bahagia kita sementara

Katakanlah mengapa perpisahan yang kau pinta dariku
Mengorbankan kasih cinta kita oh mengapa?
Katakanlah apa salah dan silapku padamu kekasih
Di manakah keadilanmu kepadaku?

Berbeza benar pendirianmu
Berubah hanya sekelip mata
Mengapa kasih bahagia kita sementara

Kerana ini permintaanmu ku akur sahaja
Melupakanmu tak semudah itu
Kerna kau terlalu istimewa



 Lagu ni didendangkan oleh Jamal Abdillah. . .

Bahagia Sementara. .. .

hah. . 

bahagia sementara. . . .

minat gak lagu ni coz lirik die mcm ngam ng jiwa. . .

chewahh. . .

kite selalu pikir,
lagu ni mcm ngah perli kite je,kan?
tampor kang!
huwehh. . .
perasan pulak. . .

tapi,
betollah tu. . .
di setiap bait lagu yg tertulis tu,
ade kisah di sebaliknya., . . .

same jugak mcm aku. . .

di setiap kali ak post lirik2 lagu kat blog aku nie,
pasti aku maksudkan lagu tu. . .

again and over again. . .

sambil mainkan lagu,
sambil tu jugakla memori berputar. . .
bukan begitu??

maklumlah. . .

aku hanya insan biasa,
yg hanya punya ingatan biasa,
yg bisa merindu tatkala jauh. . 

dahla. . .

malas nak melalut bnyk2. . .

last nak pesan,
hayatilah bait lagu tu. . . .
khas buatmu. . .

wassalam. . .





0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...