BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Thursday, 28 February 2013

~Tawar Hati~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

hye olls. . .

busy sangat lately. . .

ni curi mase sikit. . .

tawar hati?

uhm. . .

ahhaaa. . .

aku pun xtau la ape nak kata,. . .

cuma,
gitu lah. . .

only two words could describe me right now. . .
TAWAR HATI. . .

fed up dah ngan sume ni. . .

bukan xnak take it serious but,
terlebih pikir yg serious ni
buat aku terkongkong. . .

mcam lemas, 
xleh bernafas. . .

boley x aku nk follow the flow je?

malas nak pikir pape dah. .  .

law ade jodoh, ade la. . .
law xde jodoh, xde la. . .

gitu je, boley? ?

berharap setinggi gunung sekalipun takde guna
kalau hati tak merelakan. . .

tak gitu?

aku, nurul atiqah mohd nasir
betol2 penat nak pikir pasal ni. . .

sampai semua bende buat aku jadi TAWAR HATI. . .

aku memang tak ley nak sembunyi
bile aku dah start takde mood, or
mcm malas dah nk discuss pasal something. . .

susah bila melibatkan hati sbb bende tu ade kat dalam. . .

lebih2 lagi bile die dah terluka. . .

sekalipun dah sembuh,
tp still parut tu ade. . .

uhm. . .

susah sangat bile main ng hati ni. . .




wassalam. . .


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...