BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, 8 February 2013

~Too many stories to be told~

ASSALAMUALAIKUM ..  .

ALLAHU ALLAH. . .

sudah lama tidak ketemu. . .

sangat2 busy and aku
kekangan waktu bile masuk sem baru ni. . . .

namun,
ALHAMDULILLAH. . .

ALLAH bagi kesempatan utk aku berehat
bersama keluarga yg trsayang. .  .

now,
sedang bercuti sempena CNY. . 

~too many stories to be told~

yeapp. . .

and,
terlalu byk kejadian yg berlaku sepanjang tempoh
aku berada di sana. . .

kecederaan, permasalahan, pertengkaran, persalah fahaman dan 
tidak lupa juga
percutian, kejutan dan juga kebahagiaan. . .

see? ?

tapi, 
aku pilih yg penting2 je la kan. . .

okay,
 first, kecederaan.. . .
yg ni mmg xley nak elak especially bile aku
involve dlm sport and game ni. . .

now,
aku sedang serius dlm sukan basketball. . .
pernah la jd wakil utk ipg utk lawan
persahabatan ng umt and jugak ipg mizan. . .

ALHAMDULILLAH utk peluang yg diberikan. . .

kecederaan ni,
ALHAMDULILLAH,
makin membaik. . .

pertengkaran and persalahfahaman tu mmg biasa terjadi
dalam hidup bermasyarakat ni. . .

mule2 mmg serabut,
tapi
bile dh lame2,
ak wat dunno je la. . .
xde faedah nk pkir byk2. . .

and,
kadang2,
permasalahan tu boleh mmbawa kepada
suatu kebaikan. . .

contoh,
slpas gaduh2,
ak sure akan sedar aku pun ada salahnya. . .
kalau ikut sangat kepala n emosi ni,
hancuss la kan??


and. . .

last sekali yg terjadi beberapa hari yg lalu,
yakni percutian yg tidak dijangka. . .

sebenarny,
perjalanan ak hnya ke dungun and kemaman. . .
tujuannya hanya satu yakni
menguruskan baju utk cohort aku. . .

namun,
selepas dpat call dari supplier yg stok baju yg
kami nak tu dah takde,
have to further our journey to kemaman. . .

and. . .

selepas semuanya hampir selesai,
tibe2 stereng kereta mmbawa kami ke kuantan. . .

maka,
di sanalah bermulanya perjalanan sebenar kami. . .

aku, ayam, bonny and itik. . .
prjalanan yg tidak dirancang, and tak expect. . .

wuuu. . .

smpai2 kuantan mase tu dh malam. . .

check in kt hotel. . .

rehat kejap and
here we go!!

first,
east cost mall. . .
di situuu. . .

kami jalan2. . .

di situ...
aku dapat hadiah yg tidak disangka2. . .

i got this. . .


Xperia Miro. . .

ouh maiiii. . .

lemah jantung kejap. . .

hadiah ni terlalu mahal untuk sy terime, dapat. .  .

aku menolak semahunya. . .

aku xnak org membazir,
beli bnde mahal2 utk aku. . .

ak xpernah mintak sume ni. . .

malam tu ak xdapat tido. . .

memikirkan mcm mane ak mau menolak. . .

surprise yg betol2 membuat aku surprised. . .

terlalu byk kamu memberi. . .
aku tak dpat membalas. . . .

now,
i have to use it. . .
kalau tak,
ade org sentap ngan aku. . . wuuu. . .

perjalanan yg tidak disangka2 tu
membuat aku sangat bahagia. . .

kitorang pegi sehelai sepinggang. . .
dah nameny tak rancang kan . .
mmg xbawak pape lahh. . .
huhu
great experience thou. . .
huuu. . .


ni je lah yg mampu aku tulis. . .

penat menaip panjang2. . .


in shaa allah,
lain kali kite story mory ag,k?

ok,
take care semua. . .

mood: enjoy holiday with assingment... haha. . .

wassalam. . .



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...