BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, 11 March 2013

~Exhausted~

ASSALAMUALAIKUM. . .

hye semuaaaaa. . . .

not in a good state and condition. . .

exhausted
with all the kkps' stuff and other things.  . .

like seriously. . . .

and,
kepala sangat2 sakit,
especially skrg ni kt teganu ni
cuacanya sngat panas. . .

sampai aku rase mcm nk pitam. . .

aku ade migrain and
i can't stand with the hot weather. . .

bukan puteri lilin ke hape,
cume tu lah. . .

sakit yg boleh memitamkan aku. . .

so,
better prevent than cure, kan?

lebih2 lagi stress bile pikir kerje yg bertimbun,
masalah yg berderet-deret. . .

rase mcm xnak pikir je sume ni. . .

kalaulah boleh. .. .

kalau and kalau. . .  .

minggu ni terperap je dalam ipg. . .

gara2 mensettlekan kerje2 yg byk tuh. . . .


kalau pasal life pulak,
aku mmg xde pe yg nak share. . .

aku bahagia dgn cara aku begini. . .

cuma,
sedikit terkilan bila org amik kesempatan
terhadap aku. . .

and one more thing,
kalau kerje group tu,
tolonglah bagi kerjasama;
meaning that,
kite susah and senang sama2. . .

aku penat nak layan kerenah bodoh org
yg tak reti bahasa ni. . .

harap kau cepat2 sedar sebelom aku
buat cara yg agak kau tak gemari utk sedarkan kauu. . .

again,
not in a good state and condition. . .


need a very good rest... 
i hope sangat... wuuuuuuu


wassalam...

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...