BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, 19 March 2013

~All in one~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

Ollaaaaaaa. . . .

feeling so sick right now. . . .

lately,
asyik muntah je. . .
tu kalau aku lapar. . .

even klau kenyang pun,
perasaan mual tu tetap ade. . .

dunno what's wrong with me. . .

hope,
everything's gonna b ok, ameen. . .. 

now, 
selesema lagi. . .

dah hampir tiap2 minggu aku mcam ni.. . .

harap aku tetap tabah utk hadapi
dugaan yg ALLAH bagi ni. . .


minggu ni sepatutnya segala esaimen dihantar, tapi,
alhamdulillah. . .

allah bgi kemudahan pada kami. . .
bagi lecturer kami lembut hati and,
kitorang dpt extend tarikh kkp tu dihantar. . .
syukur, alhamdulillah. . . .


one more thing yg aku nak pesan byk2 kali. . . .

 tolonglah jgn burukkan aku kat belakang aku
especially bila aku tak pernah buat pun bnde tu. . .

and,
one more thing,
kalau kau yg bersalah dlm hal tu,
tolonglah cakap yg kau yg salah. . 

tak payah nak bgi org pikir,cakap yg sume tu salah aku. . 

salah aku yg tak tahu nak appreciate lah, apelah. . .

pegi beramm lahh kalau nak burukkan aku. . .

kau xkan bahagia lah weh kalaupun 
org burukkan aku sbb 
aku mmg menyampah dgn org perangai mcm kau. . .
lelaki mcam kauu. .
berlagak innocent, sedih lah ape lah. . .

lantak kau lahh. . .

aku malas nak kesah. . .

aku xhadap ngan harta kau,
aku xhadap ng kemewahan yg kau bagi. . .

bile org tak respect aku,
maaf. . 

kau mmg tak layak nak dapat pape dari aku. . .


aku emosi. . .
ye. . .
aku emosi sbb aku punya perasaan. . .

aku bukan patung yg boleh dipegang2 dan dibuang2. . .

aku manusia. . .



aku nak cepat2 habiskan sem ni and sem2 yg akan datang. . .

cepat2 keluar dari kepompong manusia yg
tak boleh nak tengok aku bahagia. . .

hati bagai digores2, ditusuk2 sembilu tajam. . .

aku ingin bebas seperti burung2. . .


tak berikat dgn sape2 lebih2 lagi dgn org yg 
tak suka aku, benci aku. . .

jauh, terbang jauh. . . .




all in one, kan?
tu je. . .
wassalam. . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...