BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, 3 April 2013

~New Chapter?~

ASSALAMUALAIKUM. . . .


uhm . . .

penat sangat lately. . .

tapi,
alhamdulillah. . .

banyak bnde yg aku dapat. .. 

btw,
esok da last day berpbs. . .

allahu allah. . .

sedih sangat nak tinggalkan rakan2,cikgu2, anak2 sklg. . .

mungkin in shaa allah kita akan bertemu lagi
jika allah menakdirkan utk kita bertemu. . .

kak niza, kak siti, syafiq, ijan. . .

thanks sbb jadi peneman aku berpbs. . 
esok aku dah last day,
hope korunk berjaya dlm praktikum kali ni. . .

in shaa allah,


pasal title post tu. .  .

aku xtahu la sama ada aku nak ke tak
bukak lembaran baru atau new chapter tu. . .

really dunno what to do. . .

serius manakah kamu utk meneruskan semua ni?

aku?

aku masih di sini. .. 

tiada perubahan. . .

tiada lagi pengharapan. . .

satu, satu then satu muncul . . .

then,
satu,satu then satu pergi. . .

jadi,
aku biarkan DIA mengatur segalanya. . . .





in shaa allah. . .

moga ALLAH tuliskan y terbaik untukku. . .

wassalam. . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...