BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Thursday, 11 April 2013

~Takdek motip~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

Yipppaaaaaaaaa. . . 

balik lagi hari ni. . .

cannot stand with ipg's environment lately. . .

huuuuuuuuu. . . .

sorry to say,
tapi aku lebih rela drive sendiri 2 jam
semata2 nak balik umah
dari stay kat bilik ipg tuh haa. . .

sungguh. .. . .

aku dah xboleh dah nak tahan and
pretend mcm takdek pape yg berlaku. . .. 

ape kau ingat aku robot??

bile hempap pintu tu boleh buat telinga kau bingit,
ape lagi bile hati kau dirobek2 mcm ayam mengais tanah. . .
sakit, bukan??

ahhaaa. . .

begitulah peritnya lakonan tak berbayar neh. . .

last2,

aku sendiri jatuh dihempap tangga. . .

untuk sekelian kalinya aku mengaduh. . .
gara2 luka yang sama. . .
gara2 jatuh akibat yg sama. . .

tak berdarah cuma aku terhiris. . .
dirobek, ditoreh,ditikam2 sampai lumat. . .
diperah asam limau. . .

sakit luka tu,kan?

takdek perkataan yg dapat digambarkan. .  .

aku tak tau ape motip aku melalut. . .
tapi,
kena la pada title tu,kan?
takdek motip. . .

biarlah aku bermonolog sendiri. . .

sekurang2nya, 
terubat sikit luka di hati,
walau tak sembuh,
tapi sekurang2nya,
hilangkan sikit rasa sakitnya. . .






gambar kat bawah ni mcm 
menjelaskan situasi aku skrg



i'm planning to go somewhere,
somewhere i'm not belong to anyone. . . .

lost. .  .

need guidance. . . .



wassalam. . . .


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...