BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 3 August 2013

~Saje suke suke~

Assalamualaikum. . . . .


haaaaaaaaaaaaaaa. . .. . .

ni lah jadinya bila aku dah decide
yg aku xnak tido hari ni. . . .

saje2 ke?
well,
tak jugak senarnyaaa. . . .

actually,
ngah bertungkus lumus buat ABM. . .

Xtau pe ABM ni?
alat bantu mengajar. . .

gitu. . .
feel cekgu cekgi gituhh
bile buat abm nih haaaaaaaaaa. . . .

semangat tadi aku beli brg nak buat. . .
haaaaaa
kau tau ape,kan?
kihkuhkahkohhh

senarnya,
aku xnak lelapkan mata ni
sbbnya adalah
takut xterkejut sahur nnti je. . .

wlaupun abah mmg kejut aku,
tapi,
aku lately mcm liat sikit nak bangun sahur. . .

so,
better mlm ni aku stay up. . . 

sesaje nak feel stay up. . . 

sambil2 tu,
niat la nak buat keje dgn ikhlas. . .

mane tau dapat ganjaran dari Allah. . .

niat kerana DIA pun dah dapat pahala dah,
ape lagi kalau kita buat bnde yg
Allah suke,kan?

so,
gitulah hidup ni. . .

biar tamak pada pahala. . .
bukan tamak pada harta,atau dunia saje. . .

tadi aku iftar ng bff aku. . . .

sangat awesome. . . 

sembang xingat dunia haaaaa. . .

maaf pakcik,makcik,
kami mmg lame sgt xjumpe,
so ginilah jadinyaaaa
huru haraaaaaaa

takpelah,
sekali sekala,
bukan hari2 buat gila mcam tu. . .

thanks suma sbb sudi dengar luahan hati. . .

lega dpat gelak tawa,
luah segala yg trpendam di jiwa. . .

dan dan
dapat ole2 dari istanbul. . .
alhamdulillah. . .

dia slalu xlupa nak bagi ole2 dari mesir buat kami. . .
thanks ya?

thanks utk ukhwah yg indah ini. . .

kami bertujuh. . .

ade yg bakal akauntan, doktor, cikgu, bussinesswoman,
lawyer and mcam2 ag la. . .

cepat masa brlalu. . .

dah nak punya kerjaya msing2 dah pun. . .

moga2 Allah permudahkan urusan kami,ameen. .. . 

moga2 ukhwah kami xterputus di tengah jalan. . .

kalau Allah izinkan,
biarlah sampai syurga,ya?



thanks sudi terima aku sbagai temanmu. . .
thanks sudi terima baik,burukku. . .
thanks utk segalanya duhai teman. . .


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...