BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, 18 June 2012

~New Semester,New Hope~

ASSALAMUALAIKUM. . . .

uhm. . . 

eyuppppppyyy. . .

it's New semester,
new hope,
new dream. .. .

well,
unfortunately. . .
permulaan sem yg sangat tidak baik
untuk aku,. . .

dah 2 hari diserang sakit perut. . .
ouhh. . .
hanya ALLAH saja yg tahu. . .
sakit gilaaa. . .

hari ni paling sakit. .
then, 
aku ckap kt K.U klas ak yg aku dah xboley nk tahan. .
aku nak balik bilik. . .

mase jalan tu,
ALLAH je yg tahu betapa sakitnyaa. . .
serius aku sakit sampai xboley nak jalan. . .

Aku dah xtahu nak buat ape since ak balik sorang2. . .

kalau lah aku pengsan kat jalan ni,
mmg sah2 la xde org yg nak angkat . .

dengan izin ALLAH,
selamat jugak smpai bilik. . .
betapa syukurnya ke hadrat Illahi. . .

haishhh. . .
kenapa lah die buat hal eh?
ak makan mcm biase je. . .
makin teruk lah nampaknye. . .
IF xtahan jugak ptg ni,
aku nekad nk g klinik. . .
barulah tau pe sakit yg sebenar. . .


uhm. . .
then,
about new hope. . .
HOPE. . 
bolehkah aku berharap pada sesuatu yg tak pasti??
pagi tadi aku berharap sangat yg
aku akan dapat lecturer lain utk subjek SS,
but,
hanya mampu redha bile dpat tau yg
lecturer SS masih sama mcm sem lepas. . .

mcm mane aku nak teruskan sem ni
if
aku langsung tak diberi peluang tuk mengubah nasib aku??
well,
lagi sakit bile 
classmate tak faham situasi yg sebenar. . .

tetap menyalahkan diri kami atas ape yg berlaku. ..
hey!!
that's not fair at all!!!

yelah. . .
kami tahu korang lah yg terbaik,
so,
boley tak korang bagi peluang utk kami2
yg dicondemn ni 
tuk berubah dan mengubah??

takpelah,
kami dah dapat pun jawapan dari korang tadi,
so,
tahniah sebab dah jadik SELFISH!!

Hoh,
what a great classmate u are, men!!

so,
HOPE again. . .
hope for something 
yg dah jelas2 xkan jadik realiti. . .
mulai hari ni,
aku xkan  terhegeh-hegeh untuk 
meminta hubungan PERSAHABATAN dngan kamu encik. . .

well,
kamu yg putuskan persaudaraan ini,
jadi,
it's not my fault. . .

dear encik,
aku akan bukak lembaran hidup yg baru. . .
and. .
for sure,
nama encik xkan ade lagi dlam diri 
mahupun hati aku,. . .
so,
starting lepas aku anta msj tapi tak berbalas tu,
aku dah anggap yg semua dah tamat. . .

no FRIENDSHIP,
and no and no and no. . .

yes!!
i know. . .

so,
welcome to new life, tqah!!

again kau diperbodohkan oleh 
DUNIA CINTA INSANI. . .

sokay. . .

makin tabahlah hati harap2nya. . .


so,
goodbye. . .

i'm not going to cry for da same thing ever
starting from now on,
and3,
mungkin akan menerima
insan yg lain yg mungkin hadir. . .

segala-galanya tentang
KEMUNGKINAN. . . .

Expect the unexpected thing,tqah. . .


bye. . . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...