BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 8 September 2012

~Got MC again~

ASSALAMUALAIKUM. . . 

hye. . .

uhm, ahhaahh..  . .'

hari ni aku xpi kelas/kuliah
sbb dpat MC semalam dri doktor. . ..

uhm. . .

alkesahnya bermula di pagi2 hari yg damai,
perut aku mula meragam. . .

bergelora dan sangat menyakitkan. . .
even nak jalan pun da xlarat, . . 

so, hanya mampu berdiam diri. . .

meminta abah mmbeli ubat,


then telan. . .
langsung xde pape kesan. .  .

nak buat pape lagilaa xlarat. . .
dah la si dia sudah bertolak dan hanya 
berbaki sejam je lagi utk smpai ke rumah. . .

aku brg xkemas lagi,
apatah lagi mandi. . .

so,
trpaksa la menahan diri berkemas dan menyiapkan pape yg xsiap. . 

then,
si dia msj ckap udah dkt nk smpai. . .

alamak,
kelam kabut la aku sbb
ak kesorangan di rumah. . .

then, aku mnyuruh die tggu di tepi jln dulu. . .



bersiap dgn kadar segera then, tut2 die smpai./ . .

terus memasukkan brg2 ke bonet kereta then
mule berangkat ke kb. . .

masih terlalu awal utk berangkat ke ganu 
since janji ng budak2 ni pkol 2.30. . .

die smpai umah tadi pkol 11.30. . .

so?

g la lepak2 kt billion, kbmall dlu. . .

then,
pegi jumpe abah. . .
ehem, . .

die mcm dh xmalu aje nk jumpe abah,
dhla gatal pggil abah kite abah jugak. . .
hahaha. . .

then, dkt pkol 2, amik naddy kt umh. . .

mule brgerak ke ganu. . .

tup tup di pertengahan jalan,
perut aku mulai menyengat lagi, . . 

xmmpu weiii nak duduk ng betol . .

si dia hanya mampu melihat dan diam. . 
kenapa??
aku jadik serba salah then cakap la yg aku ok. . .
mungkin die risau?

uhm. . .

sesampainya kat maktab, letak budak2 ni then terus
dipakse oleh si dia agar ke klinik. . .

tup tup,
sume klinik tutup. . .

trpaksa la pegi aftr mghrib. . .

pegi klinik yg aku biasa pergi. . .

again,
asyik muke ni aje pegi mengadap 
doktor azrina tuh. . .

katanya,
mknn yg ak mkan mgkin ade kuman.
then kesannya,
aku diarrhea and
plus gastrik aku turut sama bergempur
bersama kuman utk
menyakiti aku . . .

haishhh. ..

naseb baik xcocok kt buntut,
law x,
masak la aku. . .

balik dari klinik,
terus telan ubat then rehat. . .

hari ni ALHAMDULILLAH,
ok cikit. . .

malam nanti ade kelas la pulak. .. .

law larat,aku pegi,
law x, xpegi.  .

MC SEHARIAN,kan??
hehe . . 
kla...

salam. . .

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...