BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, 4 September 2012

~Ku bengang~

ASSALAMUALAIKUM. . .

Ahhaaa. . .

lately,
byk hal yg buat aku bengang, .

aku xley nak kate pe if ade yg xsenang if
aku rapat ng die. . .

maaf kalau xsuka. . .

kalau aku ade mengganggu hidup korunk ng die,
cakap sediri kat aku. . .
then,
 aku mtak maaf. . .
aku lebih rela utk beralah. . .
aku xnak gaduh2 or berebut pape. . .

tu bukan prinsip aku. . .

law korunk rase die tu hak korunk 100%,
so juz take it. . .

pasal pape kesempatan aku nak amik kat die,
tolonglahh. . .

aku bukan spesis tak bertamadun gitu!

parents aku dah bagi secukupnya
smpai aku xpayah nak meminta kat sesape dah!

so,
xde istilah nak amik kesempatan pape. . .

cube tanye empunye diri tu dlu,
btol ke x aku ni amik kesempatan ng die ke x,ok?

don't simply talk like shi*. . .

kang dah kene tembak!

hoiii!!

macam2 spesis lah manusie aku jumpe. . .
bangang mcm hape. . .

sinting la lu!!

pigidahh!!

sebelom aku emo ng lebih lanjut,
baik aku blah. . .

ni blog aku,
so ni hak aku nak tulis pape.. . .

adiosss

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...